Search

Минимаистичен интериорен дизайн

Updated: Jun 7, 2019Ние всички искаме да се приберем вкъщи и да се чувстваме спокойни и удобни, но понякога, ако влезем в стая, пълна с купчини вещи, случайни документи и ъгли, пълни с прах, то просто може да ни накара да се почувстваме още по-напрегнати и неуравновесени.


Неотдавнашно проучване показа, че наличието на затрупан от вещи дом може да причини високи нива на стрес.

Домът се смята за светилище, където можете да се отпуснете от външния свят. Смятате ли, че вашият дом всъщност може да ви потисне?


Осветлението, пространството и дизайна на помещенията, използвани в свеж дом, могат да окажат голямо влияние върху това как се чувствате. Последните проучвания трябва да доведат до формирането на невро-архитектура, съвременна форма на архитектура, която съчетава невронаука и архитектура.

Уверете се, че вашият минималистичен хол е практичен защото добре организираната стая е наистина добра идея, тъй като повечето от вашето свободно време ще прекарвате тук и това е стаята, която повечето хора ще видят.


Украсявайки всичко в минималистичен стил, всичко ще изглежда много по-приятно, по-свежо и ще придаде съвсем елегантен вид. Създаването на релаксираща среда без затруднения е чудесен начин да се отпуснете в края на деня, заобиколен от минималистичен декор на дома.


Като се има предвид следните минималистични идеи за интериорен дизайн може да ви помогне да промените домашната си среда от безсърдечна колиба до девствен дворец. Изборът на минималистичен живот е чудесна първа стъпка към създаването на релаксираща среда. И така, какво е минималистичен интериорен дизайн? Един прост начин за определяне на минимализма е с неговата цел да създава прости, мирни и подредени пространствени подредби.


Чрез опростяване на интериора до точка, която надхвърля идеята за съществено качество, минималистичната стая има чувство за яснота и богатство на простота, вместо празнота.


Уверете се, че стените ви са без текстура и са измазани, за да са плоски и гладки. Използването на матова емулсия е добър избор, тъй като е по-малко лъскава.


Изберете големи картини или огледала висящи на стената, вместо по-малки предмети, за да не се стесняват стените.


Ако искате произведението ви да създаде смело изявление в минималистичния дом, използвайте голям несправедлив печат. Ако обаче искате по-отразяващ външен вид, се стремете към рамкирана картина.


Осъществяването на възможно най-доброто използване на пространство е ключът към създаването на успешна минималистична атмосфера. Оставянето на светлината да тече свободно през голям прозорец наистина може да направи стаята да изглежда по-светла и по-голяма, като я блокира с големи саксийни растения, които само ще накарат стаята да се натрупа.


Разполагането с ясни пространства на стените ще ви помогне да подчертаете всички останали функции в стаята и да помогнете на пространството да се чувства по-свободно.


Виждайки предимствата на минималистичния дом, се чувствате вдъхновени да направите някои промени? Изчистете нервите и се отървете от всичките си боклуци и започнете да създавате релаксиращ дом, който обичате. Минималистичната дефиниция не означава, че е стерилна, празна или студена, а просто по-балансирана и подредена с подход към дизайна на дома.
332 views0 comments

нюзлетър абонамент

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

IXDesign 2021 I всички права запазени

©
google-play-IXDesign
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RG