Услуги copy.png

interior design Services

VR3.png

We are pleased to present you the service - VR presentation with VR headset on any room, with any price package! *

What is it?


The VR presentation is the only way to accurately and realistically recreate scale and space. Thanks to the latest generation of software and VR glasses, we give you the opportunity to examine in detail each room of your home or office on a project. In this way we exclude all hesitations and discrepancies regarding suitable colors, furniture or flooring. With the help of VR you get a real idea of ​​texture and light, depending on the season and weather conditions.
See the digital revolution in interior design!


How it works?


You put on the VR glasses.

The

* The offer is valid until 31.12.2020.

overall design

overall conversion

quality in every detail

furniture project

✓ консултация преди покупка на жилище с визия за изготвяне на интериорен дизайн


В случай че сте решили да използвате услугите на интериорен дизайнер, може да запазите час за консултация преди покупката на жилище, при която ще Ви дадем ключови съвети. Също така ще може да се възползвате от нашите контакти на квалифицирани брокери на недвижими имоти. Сумата от консултацията се приспада при сключване на договор с IXDesign за изготвяне на проект за интериорен дизайн.
✓ консултиране на обект


Консултиране на обект е услуга, която е безплатна за клиенти с жилища, офиси и заведения на територията на гр. София. Може да запазите час за безплатен оглед, при който ще се запознаем с Вас и спецификите на помещението, ще го заснемем и вземем точни размери. След това ще изготвим оферта отговаряща точно на Вашите нужди.
✓ замерване на обект


Цялостно замерване на обект и изчертаването му в 2D вариант. При запазване на час за безплатен оглед, тази услуга е включена.
✓ 3D визуализация


3D визуализация е компютърно генерирано фотореалистично изображение на апартамент, офис или заведение. Работим със софтуер от последно поколение и предлагаме висококачествени 3D визуализации, 360 градусови панорами, VR изображения, анимации на проекти и виртуални разходки.
✓ проектиране на мебели


Проект на мебел е цялостно изготвяне на всички нужни чертежи с включени размери, разрези и допълнения, нужни за директно възлагане на изпълнение от мебелист - външен или предоставен от IXDesign.
✓ идеен проект


Той е основата, върху която се съставя работния проект за интериорен дизайн. Съобразен е изцяло с визата за проектиране. Целта на идейния проект в един интериорен дизайн е да оформи общият вид на помещението. Стремежът е да се постигне максимално съотношение между полезната площ на отделните обекти и квадратурата на общите части, като се държи сметка за най-доброто изложение, размери, оформянето на обособените функционални зони и т.н. Проектът за интериорен дизайн е напълно съобразен с представите на клиента.
✓ работен проект


Разработва се на базата на идейния архитектурен проект или проекта за интериорен дизайн. Той е окончателната фаза в проектирането. В него са предвидени части: архитектурна, конструктивна и технологична, електро и ВиК инсталации, план софит, ОиВ, газификация, телефонизация, и др., както и вертикална планировка и външни връзки.

✓ чертежи


Изработка на допълнителни чертежи при изпълнение на проект за интериорен дизайн.
✓ авторски надзор *


Авторски надзор е услуга, предлагана от IXDesign, в която Вие получавате пълно ръководене на реализирането на проекта. Ще съветваме, помагаме и доуточняваме всички детайли от изготвения от нас интериорен дизайн. Посещаваме обекта без лимити до крайната му завършеност. Услугата авторски надзор се предлага и в случайте, когато реализирането на проекта не е п